Hållare för surfsplattor

Det finns mängder av olika hållare till sina surfplattor. Förutom att det finns massor av olika modeller så kan du även hitta hållare i alla möjliga prisklasser. Här är det ofta så att du får var du betalar för. Men med det sagt så finns det även billiga som gör sitt jobb. Är man däremot ute efter en hållare av riktigt god kvalitet så rekommenderar vi RAM produkterna. Dessa är både stryktåliga och smarta. 

Hållare för Apple produkter

Revolutionerande produkter från Aplle förtjänar ett revolutionerande monteringssystem. Alla förväntar sig att RAM Mount erbjuder en hållare speciellt designad för Apple och ni blir inte besvikna. En nyckelegenskap av t ex iPad är att dess tunna och eleganta form. RAM Mounts komplimenterar den tunna designen med ett formanpassat utförande som är till fullo kompatibelt med en mängd olika monteringsfäste och produkter. Skaffa dig ett RAM fäste och få ut det mesta du kan från din Apple produkt.

7" surfplattor

RAM® hållare för 7″ surfplattor Universala monteringslönsingar för de flesta mindre surfplattorna, inkl. Apple iPad mini, Kindle Fire, Blackberry Playbook, m. fl. Dessa stryktåliga och smarta monteringslösningarna är tillverkade i USA och har livstids garanti mot fabrikationsfel. För varje produkt finns en relaterad artikellista under, där man väljer de produkter som behövs för att ge den bästa installationen för just dina behov.

10" surfplattor

RAM® hållare för 10″ surfplattor Universala monteringslönsingar för de flesta större surfplattorna, inkl. Apple iPad, iPad Air, Motorola XOOM, Samsung Galaxy, m. fl. Dessa stryktåliga och smarta monteringslösningarna är tillverkade i USA och har livstids garanti mot fabrikationsfel. För varje produkt finns en relaterad artikellista under, där man väljer de produkter som behövs för att ge den bästa installationen för just dina behov.

12" surfplattor

RAM® hållare för 12″ surfplattor Universala monteringslönsingar för stora surfplattorna, inkl. Microsoft Surface Pro 3, Samsung Galaxy Notes Pro 12.2, m. fl. Dessa stryktåliga och smarta monteringslösningarna är tillverkade i USA och har livstids garanti mot fabrikationsfel. För varje produkt finns en relaterad artikellista under, där man väljer de produkter som behövs för att ge den bästa installationen för just dina behov.