IntelliSkin skydd

SKYDD AV ENHETEN

IntelliSkin ™ har en integrerad kontakt som är gjuten direkt skyddet . Detta förhindrar skador på kontakten på enheten från upprepade i och urtagningar från dockningsstationen. På utsidan av skyddet är gjutna förstärkta dockningskontakter utformade för repeterande dockning och fråndockning vanliga i fälttillämpningar. Dessa kontakter gör dockning och laddning enkelt på alla kompatibla GDS ™ dockningsstationer eller kablar.

FÖRENKLAD DOCKNING

IntelliSkin ™ förstärker skyddet på populära konsumentprodukter för kommersiellt bruk. Det hårda, gummerade skyddet ger fallskydd till din enhet, samtidigt som det skyddar från repor och sådant som kan orsaka skada. Detta är särskilt viktigt i ansträngande miljöer där utrustningen används av mobil personal för att utföra inspektioner av utrustning, utföra rapporter, hantera transporter eller visa patientdata, m.m.

UNIVERSAL LADDNING

GDS ™ är en ny standard som skapar en enhetlig plattform för anslutningar mellan alla elektroniska enheter och en dockningsstation för laddning och datakommunikation. Den enhet som sitter o i ett IntelliSkin ™ fall är kompatibel med GDS ™ tekniken. Detta ger skalbarhet efterhand som enheter utvecklas, och gör det möjligt för användare att minimera kostnaderna genom att utnyttja sina dockningsstationer över flera enheter.

UTÖKAD FUNKTIONALITET

När den används med GDS ™ kompatibla dockningsstationer och en anslutningshub, får du lätt laddning av enheten, data passerar och ger samtidigt möjlighet för användning vid ett skrivbord, i ett fordon eller arbetsstation. Detta möjliggör användning av en extern bildskärm, högtalare, tangentbord, mus och mer. Dessutom finns tillbehör såsom RAM® HandStand™, handrem och axelrem bidrar till att öka bekvämligheten med enheten oavsett om man är hemma eller på kontoret.

INTELLISKIN™ FÖR TELEFONER

IntelliSkin™ är ett enhetsskydds som förenklar frekvent dockning och avdockning av smartphones genom att integrera ett kretskort som ansluts till laddnings- / dataportar vid parning med GDS dockningsstationen. Byggd för att ge tillgång till befintliga dataportar och funktioner som gör mobiltelefoner en integrerad del av våra liv.