RAM MOUNT FÄSTEN

RAM Mount sortiment av fästen och hållare – monteringslösningar för alla!

RAM Mount har fästen i metall och kompositplast, som täcker nästan alla behov.

RAM står för Round-A-Mount och kallas ofta RAM Mount eller RAM Fäste på svenska. RAM Mount fick sin start 1995. Det mesta av RAM Mount sortimentet bygger på en patenterad design som kretsar kring en gummiklädd kula och ett sockel system. RAM Mount är den i särklass mest innovativa produktlinje av sitt slag. RAM Mount att utvecklas till en av de mest eftertraktade tillbehören för elektronik och annan utrustning. 

RAM Mount produkter har snabbt blivit en viktig monteringskomponent för en mängd olika tillämpningar i fordon, industri, militär och försvar, materialhantering samt andra applikationer som kräver en robust monteringslösning. I RAM Mount införlivande av non-slip funktion samt skak och vibrationsdämpning, är RAM Mount ofta imiterade men aldrig duplicerade monteringslösningar. 

RAM Mount är verkligen en av sitt slag och förbättrar alla områden de används i. RAM Mount kompromissar inte med hållbarhet och mångsidighet, många RAM Mount produkter finns tillgängliga och stödjer enheter från mindre än ett halvt kilo upp till 90 kg. RAM Mount använder de finaste monteringsdetaljerna, hållbaraste kompositerna, stål, rostfritt stål, gummi och aluminium. RAM Mount monteringsbaser och kompletta kit är tillverkade för att utföra över förväntan och förbli en kostnadseffektiv lösning.

RAM Mount har i över ett decenniumvarit synonymt med kvalitet och prestanda. RAM Mount kvalité, mångsidighet, hållbarhet och en livstids garanti är vad fortsätter att göra RAM Mount ett första val för fordonsflottor och lyfttruckar över hela världen. RAM Mount monteringssystem är erkänt globalt för sin robust hållbarhet och funktionella justeringsmöjligheter för perfekta betraktningsvinklar och ergonomi, maximera mångsidigheten i din monterade enhet.

RAM Mount fästen och hållare finns anpassade för både mc, cykel och snöskoter. RAM Mount enkla och utrymmesbesparande hållare och fästen för GPS, telefon, kameror m.m. ger optimala monterinslösningar och alternativ. RAM Mount fästen kan monteras nästan var som helst och i de flesta fall finns anpassade RAM Mount fästen för de populärasta behoven. RAM Mount har även universella fäste och hållare, som kan monteras i stort sett var som helst.

RAM AQUA BOX

RAM AQUA BOX ™ produktlinje har hållit mobiltelefoner och mobila enheter säkert i många år. Nu, med införandet av AQUA BOX ™ Pro, blev den bästa ännu bättre. Med en monterbar låda som är perfekt för användning på ATV / UTV, motorcykel, båtar med mera, med den kommer din telefon vara väl skyddad och inom räckhåll med RAM Mount fäste. Väderbeständig och stänksäker, ger denna unika design tillgång till samtliga fönstserknappar på telefonen när den är i lådan. RAM Mount hållare möjliggör enkel användning av pekskärmen, samtidigt som den är förpackad i en liten men elegant form. Att resa med din AQUA BOX ™ Pro är aldrig jobbigt. Kompatibel med en vanlig bältesklämma knappen och lätt att fickan är RAM Mount AQUA BOX Pro-serien perfekt att bära med sig på din nästa äventyr.

Surfplattor hållare

RAM Mount har ett komplett sortiment av lås-och fjäderbelastade hållare för 10″ läsplattor med robusta skal. Fjäderbelastade och formpassande är dessa kompakta, men hållbara hållare,  av liten storlek med massor av trygghet. Ändarna är utformade för att optimera funktionaliteten hos din platta och ger tillgång till ljuduttagen, USB, ström och andra portar, så du kan använda läsplattan precis som det var tänkt. Om säkerhet är en prioritet, välj RAM Tab-Lock ™, en tuff hållare som gör att de flesta blivande tjuvar tänker en gång extra.

PASSAR I ALLA LÄGEN

RAM Mount hållare är utformade för att resa med dig. Oavsett vart du ska, behöver du monteringslösningar som klarar uppgiften. Redan innan de fantastiska Samsung Galaxy och Apple iPad blev tillgängliga för världen hade RAM sett till att RAM Mount hade hållarna för enheterna. Med produkterbjudanden som RAM Mount X-Grip ™ och slutna lådor AQUA-BOX ™, är du säker på att hitta fästet som är rätt för dig. Du vet redan att RAM Mount är din one stop shop för fästen perfekt anpassade till vad du kör, flyger, flyter eller åker på. Vi gör det enkelt att få ut det mesta av din Samsung Galaxy eller iPad och hålla den säker, trygg, och den färdiga oavsett var din dag tar dig.

RAM Mount är snabbast i alla lägen. RAM Mount har en komplett uppsättning hållare att välja på för alla modellerna och RAM Mount har fler alternativ än någon, inklusive dockning, lås-och fjäderbelastade hållare. Elegant, bärbar och kraftfull, förtjänar din iPad de mest mångsidiga tillbehören på marknaden. Den förtjänar RAM Mount.

RAM Mount fästen och hållare är kända för sina enkla, men effektiva konstruktioner. RAM Mount nya RAM Tab-Lock ™ med Uni-Conn ™ för Apple iPad är ett perfekt exempel på detta. RAM Mount IPAD låsningsbara hållare har en unik patentsökt konstruktion som möjliggör användningen av kablarna i iPad genom dockningsuttaget för laddning, såväl som andra funktioner. Fjäderbelastad och utrustad med en nyckellås, kommer denna kompakta men robusta hållaren inte att ta upp mycket plats, men ge massor av trygghet. Med den nya RAM Mount Tab-Lock ™ med Uni-Conn ™, kan RAM Mount håll plattan där den hör hemma … drivs och förbli i din ägo.

GPS FÄSTE

För att fästa en GPS eller telefon på motorcyckel styre använder man enklast fästen från RAM Mount.  Garmin och TomTom motorcykel GPS:er levereras även med ett RAM Mount fäste, så RAM Mount är även tillverkarnas val, vilket borgar för funktionalitet och kvalité.

Fästen till olika styren

RAM Mount finns i varianter med U-bygel för runt styre eller ramrör, fästplattor med olika hålmönster, sugkoppar för glasytor, skruvfästen för backspegel på MC, kläm- och skruvfästen för snabb hantering och många andra varianter. RAM Mount U-bygeln RAM-B-149Z finns i dimensioner för de flesta motorcykelstyren och även till små tunna rör runt styre och instrument.

Med RAM Mount kan du alltid hitta det fäste som passar dig bäst. Välj sedan längd på den arm som fästs i kulan på motorcykeln. I den andra änden av RAM Mount armen fäster di din utrustning som även den har en monterad gummikula.

RAM Mount kulan har olika hålmönster i monteringsbaserna som passar för många olika GPS fabrikat och modeller. Genom att RAM Mount fästen är ledade i minst två punkter, kulan på styret och kulan som är fäst i utrustningen, kan man ställa in läget nästan hur som helst. Med hjälp av en vridskruv på armen låser man RAM fäste i önskat läge. Ett RAM Mount fäste i B-storlek klarar enkelt av att hålla en Apple iPad (ca 1 kg) i läge, även med den långa RAM Mount RAM-B-201U-C armen som ger riktigt bra brytmoment. Då alla RAM Mount är ledade och kulan gummiklädd skyddas utrustningen även från skak och stötar, vilket även är bra för säkerhetskänslan när t ex en Apple iPad eller smartphone är monterat i RAM Mount sådant fäste.

Håll den säkert med den nya RAM Mount TAB-Lock ™ hållaren. RAM Mount. Med den nya RAM Mount Tab-Lock ™ hållaren låter RAM Mount plattan vara kvar i din ägo.